Снощи 20-годишен младеж размаза в стълб мощното си БМВ“. Да

...
</TD
>Снощи 20-годишен младеж размаза в стълб мощното си БМВ“. Да
Коментари Харесай

След поредната смърт на пътя: Научете се да карате БМВ, задното предаване е различно нещо!

Снощи 20-годишен юноша размаза в дирек " мощното си БМВ “. Да умрял е. Няма го към този момент! Стълбът победи и в тази борба.

Преди има-няма месец отново с " колата на народа “ младежи отишли при Св.Петър да продължат с алкохола.

Пиша Ви тези редове, Младежи и Девойки, водачи на Bayrische Motoren Werke. Пиша Ви, до момента в който можете да четете и да мислите, че след това не става. Болшинството от Вас карате трошки на по 20 години, на по 200-300 хиляди километра. Е, това на таблото е друга цифра, но то различен въпрос.

Да, карате тези коли, тъй като рядко някой на по 20 и недостатък може да си разреши друго, по-различно БМВ от такова за 2, 3, 5000 лева или 10 000 лева Да, това Ви е цената. Такива са и колите, с които се трепете. Трепете се освен Вие, а и Вашите другари, Ваши познати или непознати.

Нямам срещу Вас – нито Ви познавам, нито се интересувам от Вас. Да, но ми пука, тъй като се трепете още млади и зелени. Мислите си, че взели книжки преди няколко месеца сте The Best. Да, всеки е минал по този път. Всеки, даже и аз. Да, само че при нас колите бяха лади и москвичи. Голф2 или Опел " Капка “ бяха разкош. Бяха коли, с които, в случай че вдигнеш 130 км/ч, си популярен.

Та като желаете тези коли, обичате тази марка, най-малко се научете да ги карате. Задното предаване не е като предното. Управлението е малко по-другояче. Но казусът не е там. Ако ще и 100 коня или 500 да са под капака, когато магаре управлява… последствията са ясни.

Да, произшествия стават и ще стават. Ама пустите му Немски мощни коли са забъркани в съвсем 80% от тежките ПТП-та. Еми замислете се най-сетне.

Струва ли си поради гъзарията (Вие не търсите лукса на колата. Прекалено сте млади, с цел да оценявате кола по параметри, а единствено поради мощта и 3-те букви я взимате), та поради тази гъзария да Ви виждат си коства да се претрепете.

Няма изгода от повече редове.

Няма, тъй като знам манталитета на поколението 2000+. Вие сте десетки, ще станете стотици. Но за Вашите родители, на вашите другари … За тях вие сте единствени.

Бог да просто момчето!

Мнението е на Красимир Каракашев от непринудено формирование " Национален отряд за реакция при бедствия - Пловдив ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР