Силен вятър, придружен с дъжд преминават над Бургас в този

...
</TD
>Силен вятър, придружен с дъжд преминават над Бургас в този
Коментари Харесай

Вижте вятърa в Бургас в действие!

Силен вятър, съпроводен с дъжд минават над Бургас в този час, както може да видите в фрагментите, изпратени ни от безконечен читател  на Burgas24.bg. Те са снимани в к-с " Славейков “. Синоптиците познаха и правилно оповестиха Оранжев код за рисково време във всички 28 области на страната през днешния ден.

В Бургас кодът е за мощен вятър. Така е и във Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Кърджали, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

В областите Благоевград, Видин, Враца, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Смолян, София, София – област е в действие предизвестие за обилни превалявания от дъжд и гръмотевични стихии. Очакваните количества дъжд на тези места са сред 40 и 70 мм, на обособени места и повече.

В областите Велико Търново, Габрово, Кърджали и Стара Загора предизвестието е за мощен вятър с пориви сред 25 и 28 метра за секунда. В тези области се чакат обилни превалявания с количества 40-50 мм и гръмотевични стихии.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР