Силен дъжд се изля над Пловдив тая вечер. Изведнъж небето

...
</TD
>Силен дъжд се изля над Пловдив тая вечер. Изведнъж небето
Коментари Харесай

Силен дъжд над Пловдив

Силен дъжд се изля над Пловдив тая вечер. Изведнъж небето потъмня, удари гръм и се изля сериозен дъжд над града по тепетата. Това накара пловдивчани бързо да намерят заслон, до момента в който премине лятната стихия, която за благополучие свърши бързо.

Според прогнозата за времето на НИМХ до среднощ явленията ще затихнат и втората половина на нощта облачността ще е раздрана, най-вече висока. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад.

Утре ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места основно в северозападната половина на страната ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад и с него стоплянето ще продължи. Максималните температури ще са най-вече сред 28° и 33°, София - 28°.

В планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в масивите в западната половина на страната, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°. br />
По Черноморието ще е най-вече слънчево, след обяд ще е с купеста облачност, само че превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималните температури ще са от към 24° по Северното Черноморие до 31° по Южното. Температурата на морската вода е 18°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, по най-северното крайбрежие - 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 51 мин. и залязва в 20 ч. и 58 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 7 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 50 мин. и залязва в 15 ч. и 09 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР