Шофьор е задържан от служителите на реда в Пловдив за

...
</TD
>Шофьор е задържан от служителите на реда в Пловдив за
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив предотврати голяма ужасия с пиян шофьор с дете на предната седалка

Шофьор е арестуван от чиновниците на реда в Пловдив за жестоко нарушаване на разпоредбите за придвижване и хулиганска поява на пътя. Бързата реакция на патрули на Второ и Трето районни ръководства последвала след сигнал от тел. 112 към 19 ч. довечера, оповестиха от пловдивската полиция.

Според първичните данни на ул. " Братя Миладинови " лидер във очевидно несъответстващо положение се блъснал с автомобила си в защитно колче на тротоар пред хранителен магазин и избягал от местопроизшествието. За благополучие по време на случилото се няма потърпевши.

За обстановката информация е оповестена в обществената мрежа от очевидци на неприемливото държание на мъжа зад кормилото.

Ето какво написа пловдивчанката във фейсбук:

" Запомнете го този “хубавец, който едвам не се заби в хранителен магазин на ул. “Братя Миладинови " в Пловдив - ПИЯН. Добре, че се удари в колчето, другояче се блъскаше в деца седящи на тротоара. Няколко опита имаше да бъде свален от колата - несполучливи. Последваха телефонни позвънявания към 112 (обещаха, че ще изпратят патрул). Зави по ул. Алеко Константинов, където паркира колата и си събра броните. Тук не знам, дали тогава се беше качило от учебното заведение, само че на предната седалка имаше ДЕТЕ! Последваха нови позвънявания към 112 (отново споделиха, че ще изпратят патрул), хора се пробваха да приказват с него и да го смъкват от колата - още веднъж без триумф. Удари се два пъти леко обратно в постройката против учебно заведение “Алеко Константинов ", тръгна… с детето. Дано там има камери и органите на реда си свършат работата, тъй като това е един ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УБИЙЦИ НА ПЪТЯ. Мина на алено на светофара на бул. " Руски " - преди моста на Герждика като зави в ляво. Останахме още няколко минути, само че патрул по този начин и не пристигна. Детето изглеждаше супер уплашено. Надявам се да са се прибрали живи и здрави, както тоя с детето, по този начин и хората, които е срещнал по пътя си! Този човек би трябвало да си понесе следствията. "

След усилените издирвателни и заградителни дейности самоличността му е открита. Той към този момент е арестуван във Второ районно управление (на МВР) и е стартирано бързо произвеждане по член 325, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Направеният тест с дрегер отчел над 1,9 промила в кръвта на мъжа. Активните дейности и сега не престават, известена е прокуратурата. В рамките на оповестената " нулева приемливост " към сходен вид рисково държание на пътя и с изрично желание нарушителите да понесат съответната наказателна отговорност, управлението на ОДМВР-Пловдив моли хората, станали очевидци в съответния случай, да дадат своите показания на телефона в дежурната част на Второ районно управление (на МВР) - 032/ 932 002.

Предварително изричаме признателност за проявената гражданска позиция!, допълват от полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР