Шеста научна конференция Предизвикателства в химията организира Химическият факултет на

...
</TD
>Шеста научна конференция Предизвикателства в химията организира Химическият факултет на
Коментари Харесай

Конференция на Пловдивския университет показва предизвикателствата в химията

Шеста научна конференция " Предизвикателства в химията " провежда Химическият факултет на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". Форумът е предопределен за студенти, докторанти и млади учени и ще се организира на 7 и 8 октомври в Пловдив, заяви деканът на факултета доцент доктор Веселин Кметов.

“Това бе самодейност на младите сътрудници от факултета, която откри отзив и поддръжка ", изясни доцент Кметов и поздрави за ентусиазма и напъните уредниците на събитието.

Научната конференция " Предизвителства в химията “ дава акцент върху опциите, провокациите и вероятностите пред химическата просвета. За първи път в конференцията е планувано да вземат участие възпитаници и техните учители. Тази година в три от отчетите ще бъдат прегледани и някои от настоящите за образованието в учебно заведение проблеми, а точно – разработване на интерактивни презентации, потреблението на новаторски цифрови технологии, както и по какъв начин би повлияло потреблението на модерни електронни запаси в образованието.

Научната конференция дава поле за изява най-вече на студенти и докторанти, както и на млади откриватели, които ще показват личните си проучвания посредством устни отчети и в постерната сесия. Това подхожда на една от главните насоки по която работят, преподавателите в Химически факултет, а точно – провокиране в студентите на проучвателен упоритости и желания персонално да се трудят по формулирането и създаването на нови хрумвания и научни планове.

В конференцията ще се показват 37 участници от цялата страна с постерни презентации и устни отчети. Програмата планува и пленарни отчети от одобрени учени в региона на химията.

Шестата научна конференция " Предизвикателства в химията “ ще започва на 7 октомври в зала " Компас “ в Ректората на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “ с начален час 10:00. Приветствия към участниците ще поднесат проф. доктор Теменужка Йовчева, заместник-ректор по научноизследователска и издателска активност, както и деканът на Химически факултет - доцент доктор Веселин Кметов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР