Шеф Силвена Роу ще представи новата си кулинарна книга У

...
</TD
>Шеф Силвена Роу ще представи новата си кулинарна книга У
Коментари Харесай

Силвена Роу се завръща в родния си град Пловдив

Шеф Силвена Роу ще показа новата си кулинарна книга " У дома “ за първи път в родния си град Пловдив. Събитието ще се състои през днешния ден от 12 ч. в книжарница " Orange “ (ул. " Княз Александър I-ви " 31). Присъстващите на събитието ще могат да закупят книгата с подпис персонално от майстора в приготвянето на здравословни ястия. За всички фенове на Силвена Роу и питателната храна, приготвена в домашна конюнктура, уредниците са подготвили и любопитни куизове с награди, до момента в който чакат своя подпис.

“У дома “ е същинска кулинарна библия, която включва в себе си ястия, както с обичайни за родната ни софра варива като ориз, фасул, леща, по този начин и с навлизащите в кухнята на актуалните домакини чиа, киноа, само че и сортове ориз, фасул и леща, внасяни от далечни земи – императорски ориз, фасул Мунг, френска леща. На страниците на кулинарния справочник ще пътешествате вкусово от най-познатото - " Моето пиле с ориз “, през " Кюфтенца от кайма и ориз с авокадо сос “ до “Азиатско пържено пиле със сусам, броколи и жасминов ориз ".

Всички 80 предписания са красиво илюстрирани и основани от най-качествени зърнени храни и варива от асортимента на “Крина ".

Силвена Роу влага своята философия за здраве и дългоденствие, реализирани посредством биохакинг, в извайването и усъвършенстването на всяко едно от ястията. И в същото време посредством страниците на " У дома “, дава опция на всеки да сготви своя кулинарен шедьовър, впечатлявайки с усет, тип и автентичност.

Рецептите на началник Силвена Роу със зърнени храни и варива са същински кулинарен фюжън от минало, настояще и бъдеще, който ще впечатли дребни и огромни.

Силвена Роу е началник готвач с над 35 годишен опит. Позната е като най-колоритния член на журито на обичания формат Masterchef. Носител на влиятелни кулинарни награди и създател на 13 книги, тя повдига завесата за тайните на готварството пред най-взискателната аудитория - нейното семейство. Като щерка, брачна половинка, майка и баба, началник Роу се отнася с изключителна отговорност, усърдие и обич към това, което сервира вкъщи.

" Чрез моите предписания бих желала да вляза във вашите домове, да донеса парченце от моето схващане и чувство за храната. Да споделим прелестно кулинарно пьтешествие, да се насладим на чудесни ястия, като че ли сме на една маса вкъщи. " – споделя началник Силвена Роу.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР