Със заповед на кмета на Бургас за негов заместник е

...
</TD
>Със заповед на кмета на Бургас за негов заместник е
Коментари Харесай

Огромна изненада! Най-емблематичният заместник на кмета Николов си тръгва!

Със заповед на кмета на Бургас за негов заместител е избран Михаил Ненов – доскорошен шеф на ОУ " Александър Георгиев - Коджакафалията “. Той ще дава отговор за ресора " Образование, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики “, заемайки мястото на, която е декларирала предпочитание да смени професионалното занятие.

" Кметът Николов изрича благодарности за дългогодишната работа и безспорните триумфи в областта на културата, образованието, опазването на здравето и обществените действия на - един от най-успешните заместник-кметове в България. Тя бе част от структурата на общинската администрация от 2007 година “, оповестиха от Община Бургас.

Михаил Ненов е лингвист и преподавател по български език и литература, магистър по креативно писане и докторант в катедра " Теория на литературата " в " Св. Климент Охридски ". Владее британски език. Бил е хоноруван учител в " Св. Климент Охридски ", преподавател по БЕЛ в София, а от 2017 година е шеф на ОУ " Александър Георгиев - Коджакафалията “ - Бургас.

Има университетски изявления и участия в научни конференции и семинари. Работи по редица планове и стратегии в областта на образованието, като Европейско състезание по диспути, Национален парк " Изграждане на учебна STEM среда “, EU CodeWeek на Европейската комисия, Robotics Versus Bullying - RoBy Erasmus project, The Great Plant Hunt - Toyota Foundation for Environmental Education, Mission X - European Space Resource Office и др.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР