Санирането на блок на улица Жеравна 1-3 в район Източен

...
</TD
>Санирането на блок на улица Жеравна 1-3 в район Източен
Коментари Харесай

След питане на Емил Русинов: Строител се размърда

Санирането на блок на улица " Жеравна " 1-3 в регион " Източен " е възобновено. Това се случва в Plovdiv24.bg  и отправено запитване от общинския консултант от ГЕРБ Емил Русинов, който в този момент е претендент за кмет на региона. 

" Щастлив съм, че след питането ми в Общински съвет - Пловдив за забавянето и на процедура липса на работа по санирането на жилищния блок на улица " Жеравна " 1 и 3, дейностите бяха възобновени и фасадата към този момент е подготвена. Сега се работи по хидроизолацията на покрива. Ежедневно се срещам с живущите там и подсигурявам, че ще отвръщам на всеки сигнал за нередности в квартала! " - написа в профила си самият Русинов.

Проблемът доби гласност, откакто живущите се оплакаха, че два месеца след приключването на крайния период за привършване на дейностите покривът на постройката към момента е отворен и не е стартирано саниране на фасадата. В сигнал до кмета на " Източен " хората обявиха, че седмици наред не се правят строителни действия, което е доказано и при инспекция от районната администрация.

. Изпълнението на ограничения за енергийна успеваемост в постройката е по Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година, като общата стойност на плана е 3 692 629 лева безплатна финансова помощ. Продължителността е 30 месеца и дейностите би трябвало да бъдат приключени до 4 юли 2023 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР