Съжалявям, направих всичко възможно да го избегна. Но нямаше как.

...
</TD
>Съжалявям, направих всичко възможно да го избегна. Но нямаше как.
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор, блъснал пешеходец, се разплака

" Съжалявям, направих всичко допустимо да го избегна. Но нямаше по какъв начин. Искам да ми дадат късмет ". Това съобщи в правосъдната зала Метин Мехмедов, след което се разплака. Преди два дни той удари пешеходец на пътя Устина - Кричим, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

На място той е бил пробван за приложимост на наркотични субстанции и апаратът е реагирал позитивно. Справка в регистрите на Министерство на вътрешните работи открила, че той е с отнето удостоверение за правоуправление. Осъждан е за каране на автомобил след приложимост на алкохол и опиати. 

Опитал се е да заблуди органите на реда, че не той, а приятелката му е карала колата.

Пострадалият е 33-годишен пешеходец и е със средна телесна щета. Според  юриста на обвинения - момчето не е добре, само че е живо.

Според прокуратурата  Метин се характеризира като персона с социална заплаха и желае да му бъде продължена мярката “задържане под стража ".

Според отбраната му: " Той е дал подробни пояснения, съдействайки за обективната истина. Пострадалият е пресичал пътното платно, където не е имало пешеходна пътека. Въпреки че е имал е добра видимост, е направил всичко допустимо, само че не е могъл да избегне удара, като по-късно е оказал и първа помощ на потърпевшия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР