С оглед на предупрежденията за сериозно влошаване на метеорологичните условия

...
</TD
>С оглед на предупрежденията за сериозно влошаване на метеорологичните условия
Коментари Харесай

Готова ли е Община Благоевград за очакваните първи снеговалежи, ето какво каза инж. Васил Бачев

С оглед на предизвестията за съществено утежняване на метеорологичните условия у нас през идните почивни дни и предстоящите превалявания от сняг, доста водачи се питат – дали и тази година зимата ще ни изненада?

Blagoevgrad24.bg реши да ревизира каква е обстановката в Община Благоевград и готово ли е Общинско дружество " Чистота “ да реагира. Ето какво ни сподели по тематиката шефът инж. Васил Бачев:

" Машините за разчистване са подготвени и оборудвани за работа. В склад имаме налични над 120 тона сол и пясък. Така, че в случай че зимата е естествена, то всичко ще е наред. Все отново не трябва да забравяме, че всичко зависи и от самата природа “.

Инж. Бачев акцентира, че и през почивните дни ще има дежурни чиновници, които ще наблюдават ситуацията. " Знаете, че много постоянно преваляванията са през нощта. Нашите чиновници наблюдават ситуацията и незабавно реагират. Всички хора в Общинско дружество " Чистота “ и Общинско дружество " Озеленяване “ са предизвестени през днешния ден да бъдат на линия, тъй като през тези два дни може да се наложи да бъдат извикани когато и да е “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР