Рядко в зала застава човек, който е толкова чист, каза

...
</TD
>Рядко в зала застава човек, който е толкова чист, каза
Коментари Харесай

Агресивният шофьор от Пловдив бил рядък случай

" Рядко в зала застава човек, който е толкоз чист ", сподели прокурор Пехливанов, визирайки правосъдното досие на подсъдимия Ганчо Ганчев, който бе изправен пред съда през вчерашния ден по отношение на проявената от него изключителна експанзия, съпроводена със строшаване на страничното стъкло на бус.

Прокурорът показа, по какъв начин Ганчев е препречил пътя на потърпевшия с съответна цел за разпра и се е нахвърлил като оглупял, удрял лявото стъкло на буса, то се е счупило и дребните стъкълца са причинили леката телесна щета на потърпевшия Артур. 

Генчев бе избран като персона с повишена степен на социална заплаха, само че бяха изложени и позитивните му качества.

Пехливанов изиска да от съда да се откри салдото в налагането на наказването му и предложи домакински арест или парична гаранция.

Адвокат Кирил Николов бе очарован от компетентния и честен коментар на държавното обвиняване и дефинира работата им, като сложна в днешно време.

Николов се е срещнал със случая, още преди да бъде бранител на Ганчев и сподели, че е бил обезпокоен от описа на пострадалия Артур по какъв начин е изпреварил Ганчо от дясната страна с мигач в притеснение с причина за ПТП.  

" Оказва се, че е по-печелившо е да се оплачеш на медиите, в сравнение с да се обадиш на 112 за някакво злочинство ", сподели той в зала по отношение на държанието на Артур.

Защитата бе безапелационна, че Ганчо е отговорен и би трябвало да бъде осъден, с цел да може през него да се покаже на всички, че по този начин не би трябвало да се работи. Той пожела да бъде направено съглашение с прокуратурата.

В последна сметка Ганчев бе пуснат от ареста против 500 лв. парична гаранция. Той е с чисто минало, трудово зает и без действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение.

Съдът счете, че огромният медиен интерес за проявената реакция на неодобрение е понятен, само че той не може да даде превес за решението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР