Различни по мащаби ветроходни и моторни яхти ще оформят впечатляваща

...
</TD
>Различни по мащаби ветроходни и моторни яхти ще оформят впечатляваща
Коментари Харесай

Природа. Лов. Риболов ще впечатли с експозициите на лодки, яхти, АТВ-та, кемпери и афросафари

Различни по мащаби ветроходни и моторни яхти ще оформят впечатляваща експозиция в границите на 28-ата интернационална галерия " Природа. Лов. Риболов “. Тя ще се организира от 3 до 7 април в Международен панаир Пловдив. Основни акценти в нея са ловният, риболовният и различният туризъм, оповестиха от пресцентъра на Международен панаир Пловдив.

Посетителите ще видят атрактивни лодки за лов на риба и рафтинг, както и новаторско съоръжение за обезпечаване на морска и речна навигация. Всеки, който желае, ще може да усети порива напразно и вълните в специфичен симулатор. Виртуалният тест в лодка си заслужава освен като прекарване, само че и като оценка за личните качества.

Почитателите на офроуда ще открият последните модели на АТВ-та и други рискови машини. Фирмите ще покажат продукти, гарантиращи сигурността на практикуващите това занимание: каски, ръкавици, очила и други Двойно повече компании вземат участие с подбор, предопределен за буйните ловци. Оръжие и боеприпаси, оптика, маркова екипировка или аксесоари – нищо няма да липсва по щандовете в Палата №3. Посетителите ще видят и изцяло оборудван кемпер с ловни камери и термоприбори. Те ще могат да тестват и точния си мерник на обособено за задачата стрелбище. За първи път на изложбата ще бъде презентирана опцията за африканско сафари. Екзотичното прекарване се предлага от огромна компания със лично ранчо в северната част на Република Южна Африка, регион Лимпопо.

Активните туристи ще намерят всичко належащо за преходи и къмпингуване – от палатки и съоръжение до подобаваща за другите сезони екипировка. Многобройни са нововъведенията в облеклото, в тъканите, в принадлежностите за сигурност навън. Компактни туристически комплекти, леки и комфортни раници за всичко " на тил “, съдове и принадлежности, къмпинг осветяване. Всеки умел алпинист знае, че в гората без нож не може, а занаятчийските експонати на изложбата ще впечатлят освен с функционалност, само че и с хармония.

" Природа. Лов. Риболов “ ще покаже новостите, само че и традициите, присъщи за нашите ширини. В рамките на изложбата са планувани голям брой мероприятия с осведомителна и просветителна цел за деца и възрастни. В изложбата интензивно се включат държавните горски предприятия, Изпълнителната организация по горите, Съюзът на ловците и рибарите в България, Лесотехническият институт и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм, рибарството, дивечовъдната активност, съхраняването и облагородяването на природата. 

Тази година за първи път със личен щанд взе участие Изпълнителната организацията по риболовство и аквакултури у нас. Ще бъдат показани коли, оборудвани с камери, очила за нощно виждане, бинокли, помощни средства, избавителни жилетки и други, които употребяват чиновниците в контролната си активност. Работата им на терен и по какъв начин се борят с бракониерството, с цел да опазят рибните запаси, ще бъде показана в специфичен филм. Така изложбата затвърждава своята позиция на най-мащабния български конгрес за опазването на естествените благосъстояния и тяхното пълноценно потребление.

" Природа. Лов. Риболов “ се организира по едно и също време с " Цветна пролет “. Двете изложения са част от панаирната стратегия, отдадена на фамилията, свободното време, заниманието. В същата седмица протичат Италианският фестивал на хубостта и прическата и Международната киноложка галерия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР