Районна прокуратура Пловдив повдигна обвинение за осуетяване на полицейска

...
</TD
> Районна прокуратура Пловдив повдигна обвинение за осуетяване на полицейска
Коментари Харесай

Затвор и глоба грози каналджиите с линейката на АМ Тракия

Районна прокуратура Пловдив повдигна обвиняване за разстройване на полицейска инспекция и трафик на мигранти на две лица - мъж и жена. Това съобщи тази заран районният прокурор на Пловдив във връзка хванатите 23 мигранти, натъпкани в кола за спешна помощ и техните каналджии, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че полицейски елементи завардиха село Труд, с цел да заловен мъж на 32 години и жена на 30 години и двамата престъпно проявени, които изоставиха колата за спешна помощ пред полицейското ръководство и се пробваха за избягат.

Преди това в съботния ден на 22 април, при опит да бъде спряна кола за спешна помощ с включени светлини на автомагистрала " Тракия ", водачът пробва на осуети инспекцията.

Линейката е профилиран транспорт, трансферирана е от Центъра за незабавна помощ на сдружение, което предава транспортното средство на друго сдружение, което не се занимава такава дейност. Предстои да се види за какво тя към момента е със специфичен режим.

Мигрантите са хванати са към Стара Загора, пътували са за Сърбия, следва да се види с какъв превоз са минали през  " зелената граница ", посочи прокурор. Три от лицата са под 16 години, всички са платили по към 5 000 лв..

Обвинените мъж и жена отхвърлят да дадат пояснения за трафика. Грози ги от 5 до 20 000 лв. санкция по едното обвиняване и по другото санкция и до 3 години отнемане от независимост.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР