Районна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа

...
</TD
>Районна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Диан, който преби жена си в Бургас, ще разсъждава дълго в ареста

Районна прокуратура - Бургас задържа за период до 72 часа Диан И. е упрекнат, че е предизвикал леки телесни повреди на своята брачна половинка и на татко й. Телесните увреждания са нанесени при изискванията на домашно принуждение.

Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с обвинения.    

Както Burgas24.bg към 00.20 ч. чиновници от Второ Районно ръководство – Бургас се отзовали на сигнал за домашно принуждение, подаден от апартамент в ж.к. " Славейков ". В него са били 45-годишен бургазлия, 48-годишната му брачна половинка, 16-годишната им щерка и бащата на бургазлийката – 78-годишен мъж.

Съпругата и татко й били със следи от пострадвания по забележимите елементи на лицето - кръвотечение от носа и рани по главата. Те декларирали, че са бити неоснователно от 45-годишния престъпно проявен бургазлия, който нанасял ударите с ръце.

Нападателят е бил пийнал. На на 18 юли 2022 година бургазлията е арестуван за домашно принуждение по отношение на брачната половинка си, само че няма издадена заповед за отбрана по Закона за домашното принуждение.

Снощното закононарушение е квалифицирано по чл.131, ал.1, т.4 и т.5а, вр. чл.130 от Наказателен кодекс, защото телесните повреди са породени на повече от едно лице.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР