Работи се по доста направления, извършват се много действия, засега

...
</TD
>Работи се по доста направления, извършват се много действия, засега
Коментари Харесай

Гледат мярката на задържаните за скандалното видео в пловдивски мол

Работи се по много посоки, правят се доста дейности, към този момент не е ясно дали ще бъдат привлечени и още обвинени. Двама от тях имат предходни осъждания. Едното лице с букви П.К има условна присъда на обир, а другото Т.Ч. има 7 присъди, само че действията са осъществени, като малолетен и е взета поради възрастта във връзка с наказванията.

Това съобщи районният прокурор, откакто разяснява, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. На фрагментите се вижда лицата, известни като Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката да вървят дружно с момче със специфични просветителни потребности, което е с кучешка каишка на врата и се прави на куче.

Прокурор Петров показа, че няма подаден сигнал на телефон 112 и по тази причина прокуратурата се е задействала след изявления в медиите. Впоследствие тримата, взели участие в снимането на клипа, , защото в хода на следствието се е открило, че са задължили момчето на мощ да се снима във видеото. Те са арестувани за 72 часа.

Въпреки предходните си присъди, то те се водят с чисто правосъдно минало към сегашния стадий, само че публичното действие, съчетано с предходни случаи се взима поради и общественото влияние, което оказват сега.

Третият взел участие в клипа Д.Й. е отказал самичък и непринудено да се яви в полицията, по тази причина е арестуван.

" Уважаеми родители, внимавайте какви клипове гледат вашите деца и какви инфлуенсъри следват ", обърна се районният прокурор и благодари на всички организации, които са подкрепили дейностите на прокуратурата.

Днес гледат мярката за неотклонение и задържане под стража, а тримата могат да бъдат арестувани до 8 месеца преди внасяне на делото в съда.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР