Противодействието и неутрализирането на терористични престъпления, начините за идентифициране на

...
</TD
>Противодействието и неутрализирането на терористични престъпления, начините за идентифициране на
Коментари Харесай

Сарафов и турският му колега откриха межународен семинар за антитероризъм в Цигов чарк

Противодействието и неутрализирането на терористични закононарушения, методите за идентифициране на терористични кафези, както и следствието и наказателното гонене на финансирането на тероризма са измежду главните тематики на интернационален семинар, който основните прокурори на Република България и Република Турция – и Бекир Шахин, откриха в Учебната база на прокуратурата в Цигов чарк.

Форумът е част от публично посещаване у нас на основния прокурор към Върховния апелативен съд на Република Турция Бекир Шахин и водената от него делегация от магистрати.

В рамките на семинара ще се обменят положителни практики и ще се направи обзор на правната рамка по повод ограниченията за противопоставяне на тероризма и неговото финансиране. Във форума вземат участие магистрати от Върховна прокуратура, следователи от Национална следствена работа, представители на ГДБОП-МВР, ДАНС, както и прокурори от Република Турция.

В рамките на своята аудиенция у нас турският основен прокурор Бекир Шахин ще организира срещи с представители на правосъдната власт, Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност.

Главният прокурор към Върховния апелативен съд на Република Турция Бекир Шахин е на посещаване в България в отговор на визитата на делегация на българската прокуратура, водена от и.ф. основен прокурор, в Анкара през предходната година.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР