Промените в Конституцията са били изискване на Нидерландия, за да

...
</TD
>Промените в Конституцията са били изискване на Нидерландия, за да
Коментари Харесай

Борисов: Президентът не е направил една хилядна от това, което правим ние

Промените в Конституцията са били условие на Нидерландия, с цел да гласоподава приемането на България в Шенгенското пространство. Това стана ясно от думите на водача на ГЕРБ пред публицисти в Пловдив, предава Plovdiv24.bg .

На въпрос по какъв начин ще разяснява изказването на президента Радев, че ще сезира Конституционен съд за измененията, Борисов сподели, че това е негово право. 

" С общи старания имаме решението на Нидерландия, проект с Австрия, пари за общините. Положихме старания и воля. Вчера се гледаме и не можем да повярваме, че сме приели всичко това. 

Едно от решенията ни с е за частните игрища. Ако решат да влагат 10 млн и ние ще дадем 10 млн, в случай че решат 50 милиона - и ние 50. Нека и те да се радват " - разгласи Борисов.

На въпрос по какъв начин ще разяснява информацията, че има присъединяване в частно сдружение, водачът на ГЕРБ отговори:

" За София заделихме пари, с цел да могат да си оправят заплащанията и да не боксува града. Както благодари на премиера, по този начин и на мен би трябвало да благодари. Всяко изказване трябва да започваме с " Благодаря, Благодаря, Благодаря ".

Борисов добави, че в бюджета са включени най-важните планове в страната - и за " Струма ", и за Търново. Не пропусна да напомни, че като кмет е почнал построяването на тангентите на София.

" За Пловдив имаме заслуга всички. Така работи тази некоалиция " - означи той. 

Всеки от трите огромни града - Пловдив, София, Бургас, ще получи по над 100 милиона. Вчера е решено най-сетне да има Детска болница и в София. Във всички общини хората ще усетят. 

" Президентът Радев не е направил една хилядна от това, което вършим ние. 3 години безпорядък. Една лъжица асфалт не са изсипали тук (б.а. - на стадион " Христо Ботев " ).

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР