Прокуратурата разпореди да бъдат взети мерки за неотклонение Гаранция от

...
</TD
>Прокуратурата разпореди да бъдат взети мерки за неотклонение Гаранция от
Коментари Харесай

Има изпочупени плочки около паметника на Съединението заради джиповете

Прокуратурата разпореди да бъдат взети ограничения за неотклонение " Гаранция от 2000 лв. “ по отношение на двамата, които катериха с джипове Паметника на Съединението в Пловдив. Това заяви за Агенция " Фокус " прокурор Атанас Илиев, от Районна прокуратура в Пловдив.

" След запознаване с материалите по делото, в хода на предварителна инспекция е разпоредено двамата – на 23 и 25 години, да бъдат привлечени като обвинени за това, че са направили непристойни дейности, с очевидно пренебрежение към обществото, с извънреден цинизъм и смелост при ръководство на МПС. След привличането им като обвинени, прокуратурата ще разпореди да им бъдат отнети и свидетелствата за правоуправление.

" Извършителите са били открити в границите на извънредно бърза предварителна инспекция, за 24 часа, като са декларирали, че щели да снимат клип “, сподели прокурор Илиев. " Ние нямаме нищо срещу изкуството, само че това не значи, че би трябвало по подобен метод, без никакви позволения, да катерят по паметника “ добави той.

Има първични данни, че на мястото има и изпочупени плочки.

Това ще бъде установявано в допълнение с още един оглед в идващите часове. За това обвиняване законът планува отнемане от независимост до 5 години и отнемане от свидетелства за правоуправление на МПС.

По случая се работи към момента, разпитват се очевидци.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР