Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас отново получи

...
</TD
>Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас отново получи
Коментари Харесай

ПГМЕЕ получиха ново професионално оборудване

Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас още веднъж получи подаяние от Бова Кар и BMW България. Учениците на гимназията към този момент ще могат да се упражняват, употребявайки ново заряднo устройство за акумулаторни акумулатори за поддръжка на нужното напрежение по време на диагностика и програмиране на автомобила, както и профилиран инструмент за съоръжение и разоборудване на цилиндрови глави.

Практическата подготовка на учениците за работа с новите принадлежности и съоръжение е придружена от особено извършените им образования на място.

За тези цели ПГМЕЕ разполага с чисто нов образователен автомобил BMW 330i xDrive, възложен им през 2020 година в границите на стратегия на BMW Group. Заедно с диагностична инсталация и преносим компютър, възпитаниците на гимназията имат опция да симулират неточности в системата и да се научат да ги отстраняват.

Началото на взаимната работа на Бова Кар и Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника (ПГМЕЕ) в Бургас стартира преди две години. Тогава учениците на механо-техникума за пръв път имат опция да се учат от най-хубавите експерти в сферата, а точно от техниците и инженерите в Бова Кар. Учениците стартират стаж в Бова Кар след рекомендация от преподавател, като прекарват две седмици от лятото си в образование. Резултатите сочат, че след стажа в Бова Кар, представянето на учениците доста се усъвършенства.

Бова Кар поддържа профилираните учебни заведения в област Бургас и по този метод способства за повишение равнището на на практика умения на учениците от междинните профилирани учебни заведения. Прякото подпомагане усилва възможностите за реализация на учениците и е добър метод, който спомага за придобиване на действителен опит в промишлеността. Традиционно Бова Кар дава на профилираните учебни заведения по автотранспорт както автомобилни елементи с напречен прорез, по този начин и функциониращи съставни елементи като да вземем за пример мотори, гума с джанта, скоростна кутия, диференциали, фарове и огромен брой елементи от интериора и екстериора, които се употребяват в образователния развой.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР