Проектът за ВиК – цикъл на Бургас, който засяга кв.

...
</TD
>Проектът за ВиК – цикъл на Бургас, който засяга кв.
Коментари Харесай

Ето какво отговориха от ВиК Бургас за разкопана улица в Сарафово

Проектът за ВиК – цикъл на Бургас, който визира кв. " Сарафово “, би трябвало да приключи през април 2024 година Това излиза наяве след отправено питане до държавното сдружение от общинския консултант Мариян Иванов. Това включва и възобновяване на повредените настилки, показват от ВиК. От там прецизират, че при подобаващи метеорологични условия, е допустимо дейностите да приключат преди посочения период.

От оператора не се ангажират с съответни дати за довеждане докрай на дейностите по избрани в запитването улици, като " Ангел Димитров “, да вземем за пример. По план е планувано създаване на тръбопроводи по улиците " Брацигово “; " Октомври “; " Пробуда “; " Баба Тонка “; " Септемврийска “ ( " Георги Казаков – Даскала “); " Ради Николов “; " Ангел Димитров “; " Кипарис “; " Комсомолска “ и " Капитанска “.

Относно възобновяване на уличната настилка, от ВиК прецизират, че изпълнителят ДЗЗД " Свежест 2018 “ има обвързване да го извърши до тип " еднакъв със положението им преди началото на осъществяване на СМР “. Задължение на Община Бургас е да удостовери това с констативен протокол.

Общинският консултант от " Възражане " Мариян Иванов е подал сигнал за съществено компрометирани сектори, на които положената секта е разнесена, съответно по ул. " Баба Тонка “. От ВиК дават отговор на питането на " Възраждане “, че е обещано напътствие на компанията – реализатор да обезпечи естествен режим на употреба, до финалното възобновяване с асфалт.

Иванов се ангажира да следи за осъществяването на тези действия, както и за последващото асфалтиране на улиците в квартал " Сарафово “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР