Продължавате да изпращате сигнали до Plovdiv24.bg за нередности около масовия

...
</TD
>Продължавате да изпращате сигнали до Plovdiv24.bg за нередности около масовия
Коментари Харесай

Валят сигналите срещу градския транспорт в Пловдив

Продължавате да изпращате сигнали до Plovdiv24.bg за нередности към всеобщия градски превоз в Пловдив. Сега публикуваме два от тях:

" Аз съм възпитаник в пловдивска гимназия. Преди години използвах линия 99, само че с времето тя стартира да не си съблюдава графиците. Петък взех решение да опитвам дали ще пристигна и ще ме закара. От 6:20 до 7:10-7:15 часа някъде не пристигна нищо. Естествено със съучениците ми закъсняхме. Надявам се след вашата помощ да вземе да се оправи и тази линия. Транспортът е кръвта на града, не може да има щета в тази сфера! ".

" Здравейте. От известно време насам рейсовете по линия 15 подминават спирката на улица " Васил Левски ", против блок Гиганта. Преди се е случвало рейсовете да стопират на тази спирка, само че към този момент отхвърлят да го вършат. На спирката от другата страна пък рейсовете в никакъв случай не са спирали.

А това са краткотрайни спирки и е редно рейсовете да стопират, както водачите на 12, 26 и 29 стопират на спирките на " Пещерско шосе ", макар че не им е постоянен маршрутът. Надявам се Оперативна програма ОКТ да създадат инспекция след този сигнал, тъй като дистанцията сред предходната и идната спирка е прекомерно огромно ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР