През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. В

...
</TD
>През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. В
Коментари Харесай

Казаха какво ще е времето в Бургас утре

През нощта ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. В утринните часове в котловините и към водните басейни ще се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 0° и 5°, в София 0°. Утре ще е най-вече слънчево. До обяд тук-там в равнинните региони към момента ще има мъгла. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София 20°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ)  Виктория Клещанова.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 18°-20°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.

Времето на в петък и през почивните дни ще бъде най-вече слънчево, само че хладно.

През нощта против четвъртък с краткотрайно увеличаване напразно от северозапад, ще стартира намаляване на температурите. В четвъртък денем по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има основно над източната половина от страната, единствено на изолирани места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток, дневните температури ще се намалят, утринните ще са по-високи спрямо предходните дни. В петък ще бъде най-вече слънчево, само че сутринта още веднъж много хладно с минимални температури сред 1° и 6° и оптимални сред 12° и 17°. В събота сутринта ще е студено, само че денем със слаб югозападен вятър ще стартира стопляне. Ще бъде най-вече слънчево - с раздрана висока, по-късно денем - и междинна облачност, а на обособени места в равнинната част от страната преди обяд с понижена видимост.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще се приближи до междинното за месеца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР