Преди началото на новия летен сеозн кметът издаде заповед, която

...
</TD
>Преди началото на новия летен сеозн кметът издаде заповед, която
Коментари Харесай

Туристическите автобуси през летен сеозн в Бургас ще престояват до 15 минути

Преди началото на новия летен сеозн кметът издаде заповед, която регламентира местата и времето за престой на туристическите рейсове през сегашния летен сезон в Бургас. Това се прави, с цел да не се получават тапи на улиците и да не се нарушава графикът на градския превоз през лятото.

Туристическите рейсове, влизащи в град Бургас за шопинг турове, посещаване на музеи, галерии и други туристически пътувания, ще могат да престояват не повече от 15 минути при идване — за слизане на пасажерите и 15 минути при тръгване — за качване на пасажерите.

Местата, на които това ще става са:

- бул. " Стефан Стамболов “, в джоба пред Бургаски свободен университет — 1 автобусно място;

- бул. " 24-ти Пехотен Черноморски полк “, в региона на Експозиционен център " Флора “ ( в двете посоки) — 1 автобусно място;

- ул. " Александър Батенберг ", в посока хотел " Приморец ", след бариерата на пристанище Бургас — 1 автобусно място.

Определените със заповедта места за престой ще бъдат сигнализирани със съответната отвесна и хоризонтална маркировка, според Закона за придвижването по пътищата, а след разтоварване на пасажерите, рейсовете ще се насочват за престой на охранителен общински паркинг зад ДКЦ ІІ (Трета поликлиника), с адрес: гр. Бургас ул. " Ген. Гурко " № 62.

Забранява се и придвижването на рейсове, изпълняващи инцидентни транспорти, в BUS-лентите, както прекъсването и престоя на автобусни спирки по маршрутите на вътрешноградския превоз.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР