Преди броени минути успешно приключихме заложническата криза, която преди това

...
</TD
>Преди броени минути успешно приключихме заложническата криза, която преди това
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР Живко Коцев с първи подробности за успешно приключилата заложническа криза в село Вълково

Преди броени минути сполучливо приключихме заложническата рецесия, която преди този момент беше придружена от опит за ликвидиране на мъж на 70 години, сподели на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Похитителят е арестуван, обезвреден и сега с него се организират процесуални дейности. Същият е на 41 години, от град Лом, престъпно проявен.

" По-рано през днешния ден е дошъл в това обитаемо място, с цел да уговаря своята избраница да се върне при него. Мотивът за стрелбата и похищението е ревнивост. Деянието е осъществено с два противозаконни револвера, един револвер и един револвер. Произходът занапред ще го откриваме. За шанс нямаме други жертви. Двете дами, които бяха похитени са живи и здрави, казусът завърши сполучливо с помощта на дългите и интензивни процесуални договаряния, водени от сътрудниците от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград, от специфичния отряд за битка с тероризма “, добави Коцев.

Той прикани жителите на село Вълково да бъдат спокойни, защото заложническата рецесия е изцяло преодоляване и сполучливо финализирана.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР