Поредният възпитан шофьор в градския транспорт. Читателка на Plovdiv24.bg реши

...
</TD
>Поредният възпитан шофьор в градския транспорт. Читателка на Plovdiv24.bg реши
Коментари Харесай

Пътничка: Шофьор на автобус ме нарече дърта мръсница

Поредният учтив водач в градския превоз. Читателка на Plovdiv24.bg реши да озаглави сигнала си, изпратен до нас. Ето и повода за възмущението й:

" Снощи към 21.05 часа хванахме рейс 17 от Централна гара в посока кметството на " Южен ". Докато си търсех портмонето, чух воя на водача " С карта ли си, мааа, или не помни да си купиш билет? ".

Отговорих, че ще си купя билет и няма потребност да ми крещи на " ти "! " Аре, мааа, я не ми са обяснявай! " - продължи със същия звук той. Подадох му 5 лв. за 2 билета. Той ги взе, без да ми даде билети и без да ми върне ресто.

Казах, че сходно държание е неприемливо в градския превоз, само че той ме назова " дърта мръсница " и добави, че ще ми върне рестото “после ". В рейса имаше още трима пасажери, които седяха безучастно. Той съжалявал, че ме бил качил.

Отговорих, че рейсът не е негов и че с това поведение излага цялата колегия. Аз съм била “простачка " и не съм могла да го изучавам по какъв начин да се държи. Върна ми рестото, само че не ми даде билети. Знам, че не е лесна тази специалност, само че това значи ли, че би трябвало да поносим сходно отношение?

Казах му, че ще пиша до медията ви, а той ме засипа с нова порция обиди. Знам, че има дефицит на водачи, само че надали съм първата възмутена пътничка. Не разбрах естествено името му, само че съумях да фотографирам номера на рейса, който управляваше.

Не ми остана нищо друго, с изключение на да споделя възмущението си от съответния “възпитан лидер ". Не чакам въпросният транспортьор да наложи някаква глоба в тази ситуация, само че не мисля, че агресивното му поведение би трябвало да няма последици! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР