Полицията в Бургас започва проверка на . Засичана ли е

...
</TD
>Полицията в Бургас започва проверка на . Засичана ли е
Коментари Харесай

Неприятности за героя, летял с 260 км/час по магистралата

Полицията в Бургас стартира инспекция на. Засичана ли е колата от камерите на полицията с превишена скорост и кой ще бъде осъден, откакто притежателят твърди, че не е карал той и предоставял ключовете на близки и познати?

Началникът на бранш " Пътна полиция " в Бургас контрольор Пламен Николов изясни пред NOVA, че камерите на Министерство на вътрешните работи не са засичали въпросния автомобил с превишена скорост. Мъжът, който го стопанисва обаче е бил разпитан в полицията. Оказало се, че не той, а член на фамилията му е притежател на колата. Ако се потвърди, че сниманите нарушавания са отпреди 2 и повече години, както твърди младият мъж, той не носи наказателна отговорност. Ако се откри скорошно нарушавания, виновен е притежателят на автомобила или ползвател, посочен от него, акцентира инсп. Николов.

Ако се потвърди, че сниманите нарушавания са отпреди 2 и повече години, както твърди младият мъж, той не носи наказателна отговорност. Ако се откри скорошно нарушавания, виновен е притежателят на автомобила или ползвател, посочен от него, акцентира инсп. Николов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР