По-рано днес в Окръжен съд Пловдив се проведе разпоредително заседание

...
</TD
>По-рано днес в Окръжен съд Пловдив се проведе разпоредително заседание
Коментари Харесай

Любомир Петров призна, че е теглил от парите на мъртвата си жена

По-рано през днешния ден в Окръжен съд Пловдив се организира разпоредително съвещание против Любомир Петров, който е обвиняем за мародерство с парите на мъртвата си другарка, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Пред съда той призна, че на няколко пъти след гибелта на Красимира Куковска е изтеглил от банковата й сметка обща сума на стойност 4000 лева

От своя страна отбраната му изиска кратко правосъдно разследване и удостоверение, че обстоятелствата и събитията са изложени правилно от прокуратурата в обвинителния акт.

Адвокат Званчева упорства, че повдигането на обвиняване и за тегленето на пари утежнява ситуацията на клиента й, само че окръжният съд не одобри този аргумент и тя ще  апелира пред Апелативния.

Заседанието беше отсрочен за 27 септември от 14:30 часа.

Припомняме, че против него бе повдигнато обвиняване за това, че на 11 септември 2020 година в пловдивското село Бегово съзнателно е умъртвил Красимира Куковска - дамата, с която е живял на брачен начала. Според обвинителния акт убийството е осъществено в изискванията на домашно принуждение и с користна цел. Любомир и Красимира имат две момиченца (на 2 и 4 години). Обвиняемият Любомир Петров е под домакински арест.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР