Пловдивчанка взе приза Мисис България Интернешънъл 2022. Победителка в тази

...
</TD
>Пловдивчанка взе приза Мисис България Интернешънъл 2022. Победителка в тази
Коментари Харесай

Невероятно красива българка спечели, но е заета

Пловдивчанка взе наградата " Мисис България Интернешънъл 2022 ". Победителка в тази категория стана 33-годишната Мани Вартан. Конкурсът се организира в София, а уредник и притежател на правата на състезанието за България е Меги Савова.

В конкуренцията участваха 300 кандидатки, като в два кръга те първо бяха редуцирани до 30, а по-късно бяха избрани 15 финалистки. Мисис България Интернешънъл ще съставлява страната ни на интернационален конкурс, който ще се организира през идващите месеци.

Мани Вартан е приключила Езикова гимназия " Иван Вазов " в Пловдив. Владее пет езика с изключение на българския - арменски, британски, испански, съветски и турски. Висшето си обучение приключва в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " - Бакалавър по Българска лингвистика и Магистър по Психология на ръководството. Обича пътешествията и книгите. В младежките си години тя за малко е модел в две фешън организации - МА Маринела Пловдив и МА Визаж, като става носителка на приз Мис Синева Свети Влас.

Мани Вартан е омъжена от 2016 година. Има 5-годишна щерка Елизабет, която носи в себе си огромен музикален гений и е носителка на 17 наградата от Национални и интернационалните състезания и фестивали поп и джаз пеене.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР