Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да

...
</TD
> Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Всички чичковци и лели със скъпите возила по АМ Тракия - явно акъл много нямате!

Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да опише за нещо, което й се е случило, до момента в който е пътувала за града под тепетата по Автомагистрала " Тракия ". Публикуваме текста й без редакторска интервенция в този момент:

" Здравейте, редакция. Пиша ви с огромен риск да бъда нападната от сътрудниците водачи, само че не се търпи. Вчера пътувах в посока Пловдив по автомагистрала " Тракия " и се изумих на нахалството на някои човеци. Качили се на скъпите джипове и леки коли и светкат ли светкат с тези фарове да им правиш път, избутаха ме на няколко пъти от едната в другата лента, в случай, че карах с позволена и естествена скорост.

Хубаво, че беше в диапазона 19:00 - 20:00 ч. и работен ден, че придвижването беше окей... Но при единия от пътите, когато бях избутана, се наложи здрави спирачки да набия, с цел да се изравня със скоростта на ТИР-а пред мен... Така, че към всички чичковци и лели със скъпи возила - не сте богове на пътя, нито безсмъртни! А очевидно и ум нямате никак. Пък Пловдив или някоя друга дестинация... няма да ви избягат! ", споделя читателката ни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР