Пловдивчанка се оплака от лошо отношение към детето й в

...
</TD
>Пловдивчанка се оплака от лошо отношение към детето й в
Коментари Харесай

Семейство от Пловдив: Приключихме с този ресторант, явно децата са пречка

Пловдивчанка се оплака от неприятно отношение към детето й в прочут пловдивски ресторант, видя Plovdiv24.bg в страницата " Забелязано в Кичука " във Facebook. Случката е от съботната вечер.

Множество коментари и неодобрение заваля минути след публикуването на сигнала.

" Здравейте!

Днес пиша, с цел да ви предупредя и уведомя за дискриминация по отношение на родители с деца и извънредно отношение от ресторант в " Айсберг ". Вие преценете дали бихте седнали там и дали бихте разрешили по този начин да се отнесат с Вас и детето Ви.

Подчертавам, че предишното лято постоянно вечеряхме там с мъжа ми и щерка ми и в никакъв случай не е имало проблем. Детето ми е от кротките деца и не подвига звук или пък да бяга към масите. Управителят е еднакъв, просто направиха ремонт и очевидно се взеха насериозно…

В събота вечерта с мъжа ми и щерка ми посетихме въпросния ресторант за вечеря. Управителят ни посрещна и настани, като видя, че сме с дете на 3,5 години.

След малко се заигра с дете от прилежащата маса, първо играеха безшумно и добродушно ту на нашата маса, ту на тяхната, след това се разхождаха по пътеката от входа до масите. Не са викали или вдигали звук, не са правили и бели. Не са се навирали и по масите при хората.

След към 30 минути шефа пристигна при нас, говорейки безшумно, с молбата да изкарам таблет или телефон, да го дам на щерка си и да седне без да става, тъй като хората вечеряли и децата им пречили. Нямах време за реакция безусловно, тъй като господина се изнесе за секунди. Но и не отразих казаното от него. Това е дете на 3,5г, няма по какъв начин да я вържа и то с телефон или таблет.

След още 10 минути въпросният още веднъж пристигна на масата със същите думи, само че с още по-тих звук, очевидно да не се чува. Като добави, да не се тормозим, че ще приказва с родителите на другото дете също. Започнах спор с него, само че той не пожела да отговори на въпросите ми, а повтаряше като латерна същото изречение.

Мъжът ми също се опита да му изясни, че това неговото условие е невероятно, попитахме го и за какво, откакто му пречат деца, ни настанява или най-малко не споделя условията си на входа. Никакви отговори единствено повторение на едно и също нещо. Махна се от масата и малко по-късно се покри някъде вътре. Детето ми искаше да яде и единствено за това я изчакахме, тъй като таман ѝ бяха донесли яденето. Аз персонално не желаех и да си заплащам, само че мъжът ми ме разубеди.

Така нашето посещаване завърши там вечно, макар обстоятелството, че предходната година ходехме постоянно, празнувахме РД на мъжа ми, в който ден бяхме доста значими посетители за ресторанта, тъй като сметката растеше непрекъснато. Тогава детето ни бягаше и играеше към нас, само че нямаше проблеми.

П. П. Преценете сами за себе си, аз Ви предизвестявам, че децата ни не на всички места са мечтани и даже са спънка.

В този ресторант очевидно е неразрешено за деца или може да ходите с деца, които непрекъснато са забили в екрана и не издават и тон. Благодаря, че ме изчетохте! Хубав ден на всички! "

Очаквайте позицията и на заведението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР