Пловдивчанка реши да сподели мнение относно Пловдив за това колко

...
</TD
>Пловдивчанка реши да сподели мнение относно Пловдив за това колко
Коментари Харесай

Пловдивчанка: По-безнадежден градът никога не е бил!

Пловдивчанка реши да показа мнение по отношение на Пловдив за това какъв брой зле наподобява градът в сегашния миг:

" По-мръсен, по-разбит и по-безнадежден градът в никакъв случай не е бил! ", написа тя във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ", видя  Plovdiv24.bg.

Да, само че ние сме си го наакали по този начин, какъв брой водачи виждам да си изхвърлят фасове и боклуци от храна и питиета през прозореца на колата, нямаме просвета и обикновено образование. И в чужбина имат сходни проблеми огромните градове, само че там има огромна събираемост на санкции, налози и бюджета им е доста по-голям, вложения в инфраструктура в пъти по-голяма. Истината е, че на малко хора им пука за общите елементи в жилищни здания, общински терени и така нататък, непукизъм и възприятие за безотговорност. Мислят, че законите не важат за тях, нрав балкански и липса на положително образование в първите седем години от развиването, както споделя един прочут професор: " Mного хора не са се развили вярно и това рефлектира върху всеобщото богатство, обществото не е това, което би трябвало да бъде ", разяснява пловдивчанин. 

Друга жителка на града споделя: " За жал от много години е по този начин! "

" 64 години пребивавам на тъкмо това място (район " Централен " ). По-отчайваща картина както е сега, не съм виждала! Коли на всички места в зелените площи, купища счупени клони от месец, разрушени тротоари, към контейнерите отпадъци, а те самите празни. Като похлупак в близката aптека и Т-маркет през вчерашния ден нямаше ток, през днешния ден също е спирал ".

Аз съм в Изгрев в сякаш по- чистатата част,но да не ви фотографирам тъй като е потресаващо...а за паркирането в зелените площи сами сме си отговорни...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР