Пловдивчанин се обърна с призив и въпрос към кмета на

...
</TD
>Пловдивчанин се обърна с призив и въпрос към кмета на
Коментари Харесай

Пловдивчанин към пловдивчани: Супер много наглеете!

Пловдивчанин се обърна с апел и въпрос към кмета на Пловдив - Костадин Димитров и кмета на регион " Южен " - по отношение на неприятното състояние на една от улиците в квартала, видя  Plovdiv24.bg.   Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " той е разгласил фотография и следния пост:

" Господа кметове! Защо не бе довършена до дъно правата от " Александър Стамболийски " - от ул. " Димитър Талев " до ул. " Стефан Стамболов "? В момента са оставени неасфалтирани към 30м, което на 1-во място е безусловно несериозно, а още по-лошото е, че се губи смисълът от останалата асфалтирана част!

Продължаваме да я заобикаляме, да дишаме " пушилката ", която се подвига при прекосяването на всеки автомобил...а след преваляванията стана като тресавище (точно пред спирката е най-дълбоко)! "

На въпросния сигнал районният кмет отговори уместно:

" Всяка вечер пиша за този сектор! Там е помпената станция от " Пещерско " до " А. Христофоров "! Това ще бъде един от последните направени сектори. "

Част от коментиращите излязоха в защита на кмета:

" Не бъди и ти като другите...супер доста се старае да оправи г***ата на предния ни кмет! Може и той като Язов и предходните ни кметове да си стои в общината на столчето и да не се занимава с никой. "  

", по 3-4 пъти най-малко би трябвало да пишеш. Даже на всеки по настрана би трябвало да даваш доклад! Успех, Наско и нека успееш да угодиш на всички...!

Хора, единствено да ви запитвам нещо. Кой от районните ни кметове до момента е обръщал толкоз внимание? Кой от кметовете се е постарал да обърне внимание на всеки по настрана? Супер доста наглеете! "

Ето и други мнения:

" Защо не се направиха джобове за градския превоз, щом не се разшири този " бул. ". "

" Внимавайте като шофирате там, тъй като на тротоара тъкмо след заразителен знак е цялостно с коли, а хората се движат по платното! Възстановяват както е било! Тоест не може да се намерения, да се промени ситуацията, по този начин и по този начин се копае!!! Няма предвидливост! После, в миналото всичко отначало ".

" На всичко от горната страна няма да има и шахти за дъждовна вода! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР