Пловдив има огромни възможности за развитие, които ние ще превърнем

...
</TD
>Пловдив има огромни възможности за развитие, които ние ще превърнем
Коментари Харесай

Адв. Юлияна Рангелова: Пловдив има огромни възможности за развитие, които ще превърнем в действителност

Пловдив има големи благоприятни условия за развиване, които ние ще превърнем в реалност, това сподели адв. Юлияна Рангелова на среща с пловдивчани в парк " Лаута ". Юлияна Рангелова е претендент за кмет на Пловдив, издигната от Политическа партия " Глас национален ". Тя е и лидер на листата за съветници.

При срещите си с хората в парк " Лаута " адв. Рангелова показа своя план " Зелен Пловдив ", който подчертава върху облагородяването, поддържането и разширението на зелените площи в града, както и възбрана смяна на предназначението им за застрояване. Заедно с нея бяха и претендентът за кмет на регион " Южен " - Красимира Чалакова и част от претендентите за общински съветници на Политическа партия " Глас национален ".

Хората са обезверени, тъй като постоянно сме очевидци на замяна на вота и тъкмо по тази причина моля към всички пловдивчани на 29 октомври да излязат и да гласоподават, разяснява адв. Рангелова. Изграждането на нови детски кухни, детски ясли, детски градини, учебни заведения и спортни площадки в града ще бъде и главен приоритет в работата й като градоначалник. По думите на Рангелова главен приоритет ще бъде и дигитализацията на услугите, които са в пълномощията на общинската администрация.

Неслучайно в развитите европейски страни от дълго време спря да се приказва за цифровизация и електронни услуги, там хората просто го извършиха, разяснява претендентът за кмет на Пловдив. Точно по тази причина е и нашето главно обръщение към жителите на Пловдив - От благоприятни условия към реалност! - добави адв. Рангелова.

По-рано денем претендентите за кметове на регион Централен и регион " Тракия " Сава Стойков и Станилиа Кирчева, дружно с претендента за общински консултант Соня Илиева, имаха опция да беседват с пловдивчани при Античния конгрес на Филипопол и да обсъдят техните проблеми и благоприятни условия за развиване регионите.

Можете да гласувате за адв. Юлияна Рангелова с номер 64 за нов Пловдив!

Купуването и продаването на гласове са закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР