Панорама на училищата“ 2023 г. беше открита в Благоевград. Изложението

...
</TD
>Панорама на училищата“ 2023 г. беше открита в Благоевград. Изложението
Коментари Харесай

Панорама на училищата 2023 г. беше открита в Благоевград

" Панорама на учебните заведения “ 2023 година беше открита в Благоевград. Изложението се организира в границите на два дни във фоайето на Младежки дом на площад " Народни будители “, съобщи Blagoevgrad24.bg.

Начало на просветителния конгрес, проведен от Община Благоевград и от Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград, дадоха Симона Митова, шеф " Образование “, шефът на ЦЛТРДБ Богдана Костадинова и шефът на ДБТ Петя Гюрова.

" Благодаря на всички учебни заведения, които се включиха в самодейността. Едно от най-ценните неща в актуалния свят е информацията.

Днес скъпи деца, възпитаници и родители от първо лице може да извършите своя осведомен избор тук и в този момент “, сподели Симона Митова и поздрави всички участници и гости на ревюто от името на кмета Илко Стоянов.

Инициативата има за цел да даде подробна информация за приема за образователната 2023/2024 година Родители и възпитаници имат опция да се срещнат и да беседват на място с представители на всички учебни заведения на територията на община Благоевград. Те ще им окажат помощ в избора на образователно заведение и ще ги срещнат със своите достижения. 

Екип " Кариерно насочване “ при ЦЛТРДБ ще бъде разполагаем на посетителите на 11 и 12 май от 10.30 ч. до 18.30 ч.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР