Отборът на Марица Пловдив отправи апел за помощ към всички

...
</TD
>Отборът на Марица Пловдив отправи апел за помощ към всички
Коментари Харесай

От последните минути: Помогнете!

Отборът на Марица Пловдив насочи зов за помощ към всички пловдивчани. Преди два дни . Пожарът е унищожил всичко, което огромният състезател има. От отбора разгласиха на фейсбук страницата си банкова сметка, на която всеки с положително сърце може да помогне съгласно опциите си.

Ето какво написаха маричани:

" Уважаеми последователи на Марица и другари на футбола! Обръщаме се към вас с молба за помощ! Легендарният футболист и голмайстор на Марица от 90-те години, върлият маричанин Веселин Тосев, загуби дома си, както и всички движимости и обзавеждане, в пожар на 28 януари.

Българинът гради своя дом с години и се грижи за него цялостен живот. Трудно е да си представим по какъв начин се усеща един човек в сходен миг. Веселин и неговото семейство изгубиха един от устоите на своя живот.

Отправяме молба към всеки, който има опция, да помогне с финансови средства, с материали и физическа мощ или по различен метод.

Отправяме молба и към локалните институции – да подадат ръка на един пловдивчанин, който оставяше сърцето си по футболните терени, с цел да пази достойнството на своя тим и своя град.

Целият екип на ПФК Марица 1921 е съпричастен с нещастието на фамилията и също ще му помогне! Направете го и вие! Добрата постъпка, жестът и съпричастността в подобен сложен миг са скъпи! "

Банкова сметка:

BG37UNCR70001524888680

VESELIN ANGELOV TOSEV

UniCredit BulBank
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР