Тази вечер без роза от Ергенът останаха две участнички Криси

...
Тази вечер без роза от Ергенът останаха две участнички Криси
Коментари Харесай

Две участнички отпаднаха от Ергенът, една от тях най-дразнещата, трета получи две рози

Тази вечер без роза от " Ергенът " останаха две участнички Криси и Мария. През целия епизод първата се заяждаше с една от другите участнички и се опитваше да я изкара отвън кожата ѝ - Екатерина.

За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите.

Момичетата трябваше да се борят за сърцето на Алек без грим, прически и рокли. Те бяха облечени с пижами. Екатерина, обаче, си разреши да си постави руж  и това накара Криси още веднъж да се гримира. През цялото време тя не спря със своите жлъчни мнения за всички девойки. Алек обаче не остана удивен от обстоятелството, че тя си е поставила грим.

" Алек имаше единствено едно предписание довечера и ти не се съобрази с него ", подлагаше на критика тя Екатерина.  " Реално започваме връзки с неистина. ", добави още тя.

" От ден 1 откакто ти завърши самостоятелната ти среща, задникът ти, Екатерина, продъни диванчето. Една крачка не си направил към него, обаче за сметка на това да лъжеш можеш ", не спираше Криси.

" Твоята дума е закон, Криси. В твоя фиктивен свят ", разясняваше Екатерина.

" Тя е като развалено радио. Чудя се дали в случай че просто клатя глава с глава и мълча, ще млъкне? ", чудеше се момичето, което довечера получи роза по време на срещата си с Алек.

Алек остана малко дистанциран от две от девойките - Йоана и Мария, които чакаха целувки, само че не ги получиха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР