От третия път общинските съветници приеха предложението на за отдаване

...
</TD
>От третия път общинските съветници приеха предложението на за отдаване
Коментари Харесай

Община Пловдив дава имот за частен паркинг

От третия път общинските съветници одобриха предлагането на за отдаване на парцел чартърен за период от 10 години за паркинг посредством обществен търг с очевидно наддаване, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.  

Става въпрос за терен - обществена общинска благосъстоятелност в регион " Западен “, бул. " Пещерско шосе “. Първият път предлагането беше отхвърлено от общинските съветници, а при второто разглеждане - беше върнато за последваща сесия за поправяне на предлагането.

Така с гласовете на 30 съветници, 12 - срещу и 3 въздържали се предлагането беше признато.

Запитвания за парцела са постъпили от името на " Булфарна " ООД, УМАБАЛ " Свети Георги " и РЗИ - Пловдив. Теренът е с обща повърхност от 7 358 кв. м. и е в обсега на неосъщественото пътно платно на бул. " Пещерско шосе ". Така зоната ще се употребява за открит паркинг за 10 години или до момента в който не стартира разширението на булеварда. Началната тръжна цена от  2200 лв. се резервира, със стъпка на наддаване - 200 лв. и 50 000 лв. депозит за присъединяване в търга.

Според предлагането на администрацията обособяването на открития паркинг би задоволил потребността от паркоместа, защото наоколо има лечебни заведения и жилищни здания.

обаче одобри предложение на общинския консултант Константин Георгиев участниците в търга да са единствено лечебни заведения с активност на територията на община Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР