От събота Силистренска област бедства. Проблемът с пътищата бе разрешен

...
</TD
>От събота Силистренска област бедства. Проблемът с пътищата бе разрешен
Коментари Харесай

Мнения за родения в Пловдив Явор Павлов, който направи цирк в Енергото: От Осанна! до Разпни го!

От събота Силистренска област бедства. Проблемът с пътищата бе позволен относително бързо, само че не по този начин стои въпросът с доставката на електричество до домовете на хиляди жители. До през вчерашния ден близо 20 000 клиенти в 45 обитаеми места, намиращи се в седемте общини на района, бяха без ток и без вода. 

Във време, когато електричеството е главния ни източник на светлина и топлота, нервите на един млад мъж не устояха.

Коментарите в обществените мрежи за постъпката на родения в Пловдив, само че живеещ в Калипетрово Явор Павлов са от " Осанна! “ до " Разпни го! “. Ето какво споделиха поданици на Калипетрово.

" Знае се, че те вършат някакви умишлени изключвания на тока, с цел да не претоварят мрежата. Над 30 часа бяхме без ток ".

" За нас, възрастните не е изненада. Виждали сме и по-лошо ". 

Никола Узунов, кмет на Калипетрово, означи, че селото е добило известност.

" Станахме известни с това момче. За мен е съществено – фамилно, с две дъщерички. Младите хора не са привикнали на подобен метод на живот – без ток, телефони и екстрите, с които живеем. Вероятно това го е провокирало да стигне до разпра с Енергото в Силистра. За мен е нормален и учтив мъж, само че очевидно обстановката го е провокирала ". 

В Калипетрово към този момент сме добре, имаме и ток и вода, сподели още кметът.

" Бурята провокира спиране на електропреносната мрежа. Имаше скъсани стълбове. Нямаше опция да се доближи до далекопроводите. Тежка беше обстановката, в която бяха постовени работещите в " Енерго-Про ", които са наши другари и близки, и когато плюем Енергото, ние плюем по своите родственици и другари. Прекаляваме с тази неучтивост, която я има по всички медии и обществени мрежи. Природата е непобедима. Тя си споделя думата. Не може да се сърдим едни на други ". 

За " наказателната “ си акция против електроразпределителното сдружение Явор Павлов бе арестуван от полицията за няколко часа и пуснат против акт за дребно безчинство по Наредба 1 на Общината за запазване на публичния ред и чистотата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР