От поне 15 години не бях влизала в сградата на

...
</TD
>От поне 15 години не бях влизала в сградата на
Коментари Харесай

Русенка се оплака от тоалетните в ЖП гарата: Неугледна и с липсваща седалка, пътниците масово пресичат до близката бензиностанция, за да се освежат

От най-малко 15 години не бях влизала в постройката на ЖП гарата. Подовете бяха прясно измити, пейките достатъчно на брой, чисти и здрави, чакалнята беше в доста положително положение. Прекрасна и добре поддържана постройка, както я помня и от преди! Така стартира своята обява русенка, видяхме от Ruse24.bg в обществената мрежа Фейсбук.

За жал обаче дамата не е останала изключително очарована от санитарните пространства на гарата, като ни изрисува и по-подборно картината:

" Отключена бе единствено една тоалетна, която бе неугледна и с изчезнала седалка, а за тоалетна хартия и дума да не става … мивката също бе в неприятно положение - смесителната батерия съставлява ВиК тръба, завършваща с един от тези алените спирателни кранове, които сме привикнали да виждаме преди водомера в домовете ни. Пускайки чешмата, човек би трябвало да отстъпи две-три крачки обратно, с цел да не бъде опръскан от струята, която хвърчи на направления ", твърди гражданката.

Според дамата това съставлява стеснение за пасажерите, които се принуждават да пресичат и до близката бензиностанция, с цел да се освежат:

" На паркинга пред ЖП гарата стопират ежеседмично огромен брой туристически рейсове за къса отмора. Пътниците всеобщо пресичат и отиват до ОМВ, с цел да се освежат, вместо да употребяват тоалетната в постройката на гарата. И с право! А тези, които въпреки всичко не са на ясно със положението ѝ и позволен да я употребяват - не желая и да си мисля с какво " въодушевление " излизат от там. Просто е срамно положението, в което се намира! "

Русенката отпави молба към виновната страна за неотложно възстановяване на изискванията.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР