Окръжна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа

...
</TD
>Окръжна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Прокуратурата погна мъжа, намушкал човек до Новата поща в Бургас

Окръжна прокуратура - Бургас задържа за период до 72 часа П.Р. Той е упрекнат за това, че опитал съзнателно да умъртви, намушвайки с нож, 32-годишния мъж  до Новата поща в Бургас.  Предстои Окръжна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Припомняме, че към 11.00 ч. в неделя в полицията бе получено известие за намушкан мъж в региона до " Инвестбанк ", ситуирана на бул. " Стефан Стамболов " до Новата поща. Извършен е подробен оглед, като са открити и конфискувани разнообразни материални доказателства, измежду които и ножа, с който е осъществено действието. Установено е, че пострадал е 32-годишен престъпно проявен бургазлия, който с гръдна и коремна рана, с заплаха за живота, е настанен за лекуване в поделение " Реанимация " на УМБАЛ - Бургас.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия за съпричастност към нападението са арестувани трима престъпно проявени бургазлии (на 34, 35 и 38 години) По първични данни причина за зародилия случай са неуредени междуличностни взаимоотношения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР