Официално бе поставено началото на IV Международен фестивал Шарено цвете“,

...
</TD
>Официално бе поставено началото на IV Международен фестивал Шарено цвете“,
Коментари Харесай

Над 1 300 певци и танцьори от няколко държави превзеха Благоевград с голям детски фестивал

Официално бе сложено началото на IV Международен фестивал " Шарено цвете “, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg . Днес и на следващия ден Благоевград ще пее и танцува, дружно с над 1 300 надарени деца и възпитаници от цяла България и Р Северна Македония.

Международният фестивал бе открит от шефа на Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград Богдана Костадинова. Празничната стратегия стартира с букет от фолклорни осъществявания, след което зам.- кметът по обучение и бизнес развиване Боряна Шалявска приветства присъстващите и награди част от участниците.

" Нашите цветя, нашите деца - най-ценното в обществото ни, са вдъхновението, което черпим всеки ден. Мили деца, наслаждавайте се на всяко едно предизвикателство и премеждие, което този прелестен фестивал ви дава “, сподели зам.-кметът Боряна Шалявска.

Целта на фестивала " Шарено цвете “ е да разпространява фолклорното благосъстояние на България, да даде опция за изява на деца и млади гении в региона на музикално-танцовото изкуство в разнообразни категории - национално пеене, национални танци, национални принадлежности.

Инициативата е проведена от Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград с поддръжката на Община Благоевград и няма конкурсен темперамент.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР