Общо 16 социални работници от бургаските социални услуги бяха отличени

...
</TD
>Общо 16 социални работници от бургаските социални услуги бяха отличени
Коментари Харесай

Кметът отличи бургаски социални работници по повод професионалния им празник

Общо 16 обществени служащи от бургаските обществени услуги бяха отличени на публична гала във връзка професионалния им празник – Световния ден на обществената работа. Тържественото събитие се организира в зала " Петя Дубарова “ на Културен център " Морско казино “.

Всички обществени чиновници получиха от кмета на Бургас грамоти и награди от Община Бургас, съгласно своето показване в конкурс за есе, отдадено на обществената работа. Отличията бяха връчени в две категории в обществената сфера – категория " Специалисти в обществената работа “ и " Подпомагащи експерти в обществената работа “.

" Честит професионален празник! И всеки ден да ви благодаря, няма да е задоволително! Благодаря за вашата всеотдайна работа, за това, че имате огромни сърца и оказвате помощ на хората, които са в потребност. Бъдете все по този начин неуморни, тъй като вашият труд е незаместим! Да ви е цветущ Световния ден на обществената работа! “, показа кметът в поздрава си към присъстващите в залата обществени чиновници.

На събитието участваха още заместник-кметът по обучение, опазване на здравето и обществени действия, шефът на общинска дирекция " Здравеопазване и обществени действия “ Мая Казанджиева, Адриана Христова – шеф отдел " Социални действия “, шефове и чиновници в обществените услуги в община Бургас.

Отличените чиновници прочетоха своите прочувствени есета, с които трогнаха всички присъстващи в залата. Водещ на церемонията бе поетесата Яна Вълчева.

В края на събитието обществените чиновници сервираха изненада и своите благодарности на шефа на общинска дирекция " Здравеопазване и обществени действия “ – Мая Казанджиева за ежедневната поддръжка в нелеката работа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР