Община Пловдив обяви конкурс за заемане на длъжността директор на

...
</TD
>Община Пловдив обяви конкурс за заемане на длъжността директор на
Коментари Харесай

Община Пловдив обяви конкурс за шеф на дирекция Здравеопазване

Община Пловдив разгласи конкурс за заемане на длъжността шеф на дирекция " Здравеопазване ", предава Plovdiv24.bg .

Длъжността е обвързвана с създаването и провеждането на политиката на община Пловдив в областта на опазването на здравето, стопанска система на опазването на здравето, лекарствената политика, възлагане и ръководство на общинските здравни заведения. Допуснатите претенденти би трябвало да показват писмена разработка, след което ще се организира изявление.

Кандидатите би трябвало да са с образователно-квалификационна степен магистър по компетентност стопанска система и/или здравен мениджмънт. Задължително изискване е да имат управителен административен опит. 

. Както Plovdiv24.bg писа, кандидатката за кмет на регион " Тракия " от коалиция " Съединени за Пловдив "   оглави дирекция " Здравеопазване " в община Пловдив. Тя е краткотрайно на позицията, до осъществяване на състезанието за титуляр. Преди Недева,  постът се заемаше от доктор Калин Калинов, назначен от предходния кмет.

Остава отворен въпросът за какво беше нужна тази врътка с назначението на краткотрайно изпълняващ длъжността, откакто по този начин или другояче досегашният шеф ще си отиде след състезанието?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР