Новият 12-метров напълно електрически автобус на ИСУЗУ бе представен в

...
</TD
>Новият 12-метров напълно електрически автобус на ИСУЗУ бе представен в
Коментари Харесай

Модерни електрически автобуси тръгват по улиците на Благоевград 

Новият 12-метров изцяло електрически рейс на ИСУЗУ бе показан в Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg

Демонстрацията, която се състоя на площадното пространство сред РЗИ и държавна такса " Никола Вапцаров “ (при входа за подземния паркинг) мина при засилен интерес.

В рамките на самодейността представители на доставчика срещнаха обществеността с опциите и параметрите на транспортното средство, следва да бъде направена и обиколка на града, като жителите ще могат да се возят гратис.

Електрическият рейс, който бе презентиран е основан за услугите на публичния превоз.

Съвсем скоро, вследствие на осъществяване на план " Интегриран градски превоз на град Благоевград “, ще бъдат доставени шест електробуса, които ще обслужват линии, като транспортната скица е в процедура по утвърждение.

Те ще бъдат оборудвани с таблети, които ще дават цялостна техническа информация, включително за равнището на батерията на електрическия автомобил, оставащ пробег и така нататък

Размерите на рейсовете са съобразени по този начин, че да обслужват по-малки улици от второстепенна улична мрежа.Ще бъдат построени и три двойни зарядни станции, които ще обслужват електробусите, а на спирките на градския превоз ще бъда сложени електронни табла, даващи точна и ясна информация за разписанието и придвижването на рейсовете по минути. Същите ще бъдат снабдени и с гласова система, която ще бъде в помощ на незрящите хора.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР