Нови следи по случая с изчезналия студент Мартин Иванов. Сигнал,

...
</TD
>Нови следи по случая с изчезналия студент Мартин Иванов. Сигнал,
Коментари Харесай

Майката на Мартин: Написа ми съобщение, че се връща с влака. Изпрати ми и селфи, на което изглеждаше уплашен

Нови следи по случая с изчезналия студент Мартин Иванов. Сигнал, че е видян в София, докара в столицата неговите родители. Те получили и известия от неговия телефонен номер, само че апаратът към този момент е изключен.

Сигналът докара родителите на Мартин до столичен мол. Те получили известие от юноша, който обяснил, че през вчерашния ден вечерта е видял студента в комерсиалния център. По думите му момчето е изглеждало обезпокоеното. Преглеждат се записи от видеокамерите, с цел да се разбере дали в реалност Мартин е бил в мола през вчерашния ден.

" Сигнал през фейсбук от момче, което работи в книжарница в този търговски център. Той ми написа, че е забелязал сходно изложение в 20.30 часа, че е бил очевидно обезпокоен. С към този момент много сплъстена коса. Значи най-вероятно не се е къпал; Решихме да дойдем да проверим камерите на центъра, с цел да забележим дали е той. Да знаем дали е жив. Прегледаха записите, само че споделиха, че ще ги прегледат още по-обстойно. Очакваме подпомагане то самия търговски обект вътре ", сподели Силвия Георгиева пред Българска национална телевизия.

Родителите му също по този начин са получили и известия от неговия телефонен номер, който към този момент е изключен.

" Помолих го да ми написа, че е добре. Пътували към Пловдив. И ми изпрати единствено фотография на прозорец на трен или рейс не мога да схвана и се вижда едно поле. Това е за през вчерашния ден. А предната вечер отново получих отново смс от него " Утре се прибирам с влака " Де факто през вчерашния ден трябваше да се прибере, както ми е написал и аз го помолих да ми, прати селфи да видя, че е добре. Изпрати ми фотография. Видимо изплашен наподобява на фотографията и до такава степен беше връзката. Друго не ми е написано. Много хора споделят изявленията, доста мнения има. Хората спомагат, пращат ", сподели още майката.

Мартин изчезна на 25 януари вечерта, откакто се качил във влака от Пловдив за Стара Загора. Бил е облечен с тъмносиньо яке, черни дънки, кафяв пуловер, черни маратонки. Той е с дълга коса, висок 185 см.

Plovdiv24.bg  призовава своите читатели, в случай че сте видели момче, което съответствува с описанието на Мартин, да се свържете с майка му на телефон 0899 05 46 61.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР