Нов сигнал за ситуацията в пловдивското средно училище Димитър Матевски

...
</TD
>Нов сигнал за ситуацията в пловдивското средно училище Димитър Матевски
Коментари Харесай

Учители: Ето така се награждават послушковците на шефа! Позор!

Нов сигнал за обстановката в пловдивското приблизително учебно заведение " Димитър Матевски " постъпи в редакцията на Plovdiv24.bg . Както предходните, този сигнал също е изпратен до Министерството на образованието. Публикуваме го без редакторска интервенция: 

Сигнал по отношение на продължаващ напън към педагогическия личен състав в учебно заведение " Димитър Матевски " Пловдив:

" Уважаеми, господа публицисти!



Използваме думата " отвращение ", тъй като бяхме " притиснати в ъгъла ", с цел да ни бъдат събрани подписите сякаш в " поддръжка " на директорката!

Новоназначена учителка от есента на 2022 г. г-жа Здравка Аначкова потегли с лист хартия човек по човек да ни желае подписите! После отиде до директорката и бяхме докладвани кои се подписаха и кои - не! Листът трябваше да е оставен на видно място и тези, които желаят да се подпишат, можеха да го създадат, само че не под напън и не обхождани и натискани един по един!

Въпросната госпожа, в желанието си да бъде харесана като новоназначена учителка, раболепничейки, е предложила услугите си на директорката да събира подписи от нас в нейна " поддръжка ". И тъй като услугите се заплащат, по тази причина си действие бе наградена от директорката за 24 май. В учебното заведение има дългогодишни учители с над 30 година трудов стаж, които не получиха премия. Дали е инцидентно?! Това май се назовава " службогонство. "

Ние сме наясно, че със здравите политически връзки на мъжа на директорката - г-н Златански, юрист в кметство " Тракия ", никой РУО Пловдив не би се заел да в профил тормозещата ни директорка, макар че същата е с наказване " последно предизвестие ".

Все отново дано се знае от пловдивската общност по какъв начин учителите бяхме принудени да подпишем въпросната " поддръжка за директорката ". Не непринудено, а притиснати и обходени човек по човек от новоназначената ни колежка.

Ето по този начин се награждават послушковците на шефа!

Срам и срам за учителската колегия е това държание!

Уважаеми сътрудници - учители!

Ако вашите шефове ви тормозят, апелирам не мълчете, а пишете до медиите, тъй като много от институциите ни са политизирани, само че в сърцето на пловдивските публицисти гори желанието за истината и неподкупността!

Благодарим Ви, скъпи публицисти!

Повечето сътрудници учители от " Димитър Матевски " също се опасяват да слагат своите имена ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР