Необходим е цялостен контрол по време на цялото изпълнение! Намираме

...
</TD
>Необходим е цялостен контрол по време на цялото изпълнение! Намираме
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Властимащите обичат да идват на подобни места само когато се реже лентата

Необходим е повсеместен надзор по време на цялото осъществяване! Намираме се на бул. “Александър Стамболийски ", на трасето, където се построява Южният обходен колектор на град Пловдив. Проект за над 120 милиона лв., изграждан от ВиК-Пловдив. Това съобщи самостоятелният общински консултант. И добави:

" Много е хубаво, когато се построяват нови планове за Пловдив, тъй като те са общополезни. Обикновено, обаче властимащите обичат да идват на сходни планове единствено когато се реже първа лента. Така на откриването на трасето за Южния обходен колектор, тук участваха шефът на ВиК, зам.-кметът на Пловдив и различен заместник-кмет на Пловдив.

Въобще, всички те доста обичат да се снимат при разкриване на строителни площадки. Когато обаче се открие нов строителен обект в града, нормално по-късно никой не стъпва на него и всички неудобства остават за пловдивчани. Ние към този момент се нагледахме на куриозни случаи на живущите към бул. “Александър Стамболийски ". Цели денонощия без питейна вода, удряне на газопровод, стеснение за всички преминаващи и работещи тук.

Защо се стига до това? Защото, както споделям, задачата в България е да се пусне публичната поръчка, с цел да се усвоят парите, само че никой не го интересува по какъв начин се случва осъществяването. Тоест постоянно пострадали за това са пловдивчани, които живеят или употребяват съответния бул.. Никой не се интересува за техните права, за това, по какъв начин те живеят в този регион и какъв брой дълго е прекратен естественият им живот.

Всички сме наясно, че това лишава доста време, този план ще отнеме повече от една година за неговото създаване и никой няма срещу това. Въпросът, обаче е следният: Защо не е проведен по подобен метод, че тук хората да могат да употребяват различни трасета? И за какво не е направено по този начин, че да могат да употребяват градски превоз? В момента, живущите тук, насреща в тези блокове, които се намират, се постанова да вървят от бул. “Александър Стамболийски " до улица “Скопие ". Почти един километър, с цел да могат да заловен градски превоз, с цел да го употребяват, за където и да било.

Автомобилите, които минават отсам, на практика минават нелегално, тъй като е неразрешено да се минава с автомобил,но те са принудени да минават отсам. Въпросът е следният, кметът, заместник-кметът, шефът на ОКТ-Пловдив и шефът на ВиК, какъв брой пъти са пристигнали тук след откриването на публичната поръчка и след разкриване на строителното трасе?

Колко пъти, те са се поинтересували, по какъв начин живеят хората тук, по какъв начин могат да облекчат живота им и по какъв начин да създадат по този начин, че да се издадат различни направления, които могат да облекчат жителите?

Пак споделям, ние не приказваме нищо за периодите, в които се извършват този план. Ние приказваме напълно за това, за какво постоянно, по характерен метод на осъществяване на държавните и общински поръчки, всичко остава за сметка на пострадалите?

И въпросите: можеше ли, тук да се построи, тъй че да е комфортно? Да, можеше, в случай че някой беше направил, тъй че да се поинтересува, по какъв начин живеят хората и да им построи съответните трасета.

Пловдив може повече и оттук насетне, хората би трябвало да изискват всеки един, който се занимава с социална активност, да се грижи за техните ползи по целия развой на строителството, а освен при рязане на лентата първоначално. Благодаря! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР