Нека кампанията да бъде честна и прозрачна. Малко да намалят

...
</TD
>Нека кампанията да бъде честна и прозрачна. Малко да намалят
Коментари Харесай

Главчев предупреди за изборите: Вчера разбрах за едно предизвикателство, да не се изненадате, като се случи това

Нека акцията да бъде почтена и транспарантна. Малко да понижат градуса на напрежението, само че кой съм аз да давам препоръки на политическите партии. Това сподели служебният министър председател пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " . Той разяснява идните избори 2 в 1 на 9 юни.

" Вчера разбрах за едно предизвикателство. На тези избори от изборните протоколи ще бъдат обработени 3 пъти повече цифри, в сравнение с предходните избори, а броят на РИК-овете е същият. Трябва от в този момент да знаете, че това ще докара до забавяне в формалните резултати. За да няма спекулации, че нещо се прави " на мрачно " - ви оповестявам този факт. Няма какво да се направи. Определена е числеността на РИК-овете по избирателен кодекс, ще се положат оптимални старания, само че дано да не се нагнетява напрежението, че се бавят резултатите поради някакви други практики ", разяснява Главчев.

" Каквото зависи от нас ще го създадем ", увери министър председателят.

" Няма по какъв начин да кажа какъв брой ще е закъснението, това ще бъде спекулиране, в случай че кажем нещо такова. Сега ще приказваме и в ЦИК. Чрез медиите приканвам обществото за повече приемливост. Мисля, че до 48 часа ще се оправят да разгласят резултатите, само че не желая да приказвам от тяхно име ", разяснява.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР