Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас отваря нов

...
</TD
>Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас отваря нов
Коментари Харесай

Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас ще отвори обект в село до Пловдив

Най-голямата комерсиална верига по брой магазини у нас отваря нов вид магазини с друга идея.

Първият обект BILLA Днес отвори порти в гр. Добрич на ул. " Христо Ботев “ 40. Следващият подобен обект ще отвори порти при започване на ноември в село Граф Игнатиево, област Пловдив, оповестиха от компанията.

Магазинът съчетава уюта и удобството на кварталния магазин с добре познатото за клиентите на BILLA многообразие от качествени артикули на налични цени и атрактивни промоционални интензивности.

Модерният квартален магазин ще посреща клиентите с приветлива атмосфера и редица улеснения, позволяващи всеки да пазари със личния си темп. Без да се лута ненужно и да чака на опашка, да открива елементарно мечтаните артикули и да ги заплаща по-бързо, с помощта на хибридния модел от каси за самообслужване и обичайни каси.

Новите магазини BILLA Днес ще бъдат обекти с повърхност до 600 кв. м., които ще оферират селекциониран подбор, селектиран особено за ежедневните потребности на потребителите, както в кварталите на огромните градове, по този начин и в дребните обитаеми места.

" С магазините BILLA Днес желаеме да създадем пространство, в което локалните поданици да се усещат вкъщи си, когато пазарят. Да познават екипа, който ги обслужва всеки ден, да намират точните артикули, от които имат потребност и да се възползват от атрактивните промоционални оферти, които предлагаме. Новият ни магазин в гр. Добрич съчетава съвременен дизайн с комфортна локация и качествени артикули от български снабдители, с което сме сигурни, че ще се трансформира в желана за потребителите дестинация за извършване на покупки. Нашата цел е да бъдем все по-близо до нашите клиенти, да трансформираме извършването на покупки в лека и приятна задача за тях, тъй че те да имат повече време за обичаните си хора. “ – показа Валтер Волф, основен действен шеф на BILLA България.

Асортимент от над 5000 продукта ще бъде разполагаем в обекта на ул. " Христо Ботев “ 40, като той включва свежи и вкусни плодове и зеленчуци от сърцето на България, селектирани по програмата " BILLA Градини “, разнородни печива и месо с обезпечено качество от " Българска плантация “. Топла витрина с обичани сезони ястия чака клиентите на веригата, а електронните етикети на регалите допълват цифровите нововъведения в магазина. За по-голямо улеснение са налични и каси на самообслужване, на които потребителите елементарно и бързо могат да маркират и платят своите покупки.

С новата си серия магазини BILLA Днес, компанията се приспособява към желанията на актуалния клиент. Уютната атмосфера, по-удобната класификация и дизайн, който позволява повече слънчева светлина в обекта, подсигуряват чудесно потребителско прекарване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР