Най-добрите състезатели на Тежкоатлетически спортен клуб Русе бяха наградени днес

...
</TD
>Най-добрите състезатели на Тежкоатлетически спортен клуб Русе бяха наградени днес
Коментари Харесай

Димитър Недев на наградите на ТСК-Русе: Преди спортните идоли на тежести бяха в други градове, а днес голяма част от тях са от нашия град

Най-добрите състезатели на Тежкоатлетически състезателен клуб " Русе " бяха наградени през днешния ден от ръководителя на УС на клуба проф. доктор Кирил Панайотов, дм. На тържеството участваха десетки млади и обещаващи спортисти и треньорите им, а публични посетители бяха зам.-кметът на община Русе Димитър Недев, регионалният шеф Данаил Ковачев, началникът на РУО доктор Росица Георгиева, областният координатор за Община Русе към Министерството на младежта и спорта Елеонора Гурбанова, директорът на Ученическа спортна школа Мая Петрова, шефът на Спортното учебно заведение " Майор Атанас Узунов " Евгени Недев и административният шеф на лечебни заведения " Медика " Алисе Муртезова. 

" Смело мога да заявя, че до момента в който преди години спортните идоли във повдигането на тежести се намираха в други градове, то през днешния ден огромна част от тях към този момент са от нашия град и това един спомагателен тласък за всички подрастващи русенски състезатели. Те могат да черпят от тях от близко опит и по какъв начин да бъдат по-усърдни в тренировките ", сподели в приветственото си слово заместник-кметът Димитър  Недев, като пожела на състезателите на клуба професионализъм и непримиримост в постигането на задачите си, заяви общината.

Над 30 щангисти, ученици на треньорите Кръстина и Радослав Атанасови и Калоян Мицев, бяха отличени на тържеството, като предстоящо Ангел Русев завоюва премията за най-хубав играч на ТСК - Русе. Само преди два дни той оглави класирането за " Спортист на годината " в анкетата на в. " Утро " и Община Русе. След него се подредиха европейския първенец при кадетите до 17 година Джан Зарков и бронзовата медалистка на Европейското състезание за девойки Надежда Мей-Нгуен. В класацията място откриха още Дениз Данев (шесто място в дуела на Екологичен потенциал за мъже в Ереван),  Рени Русева (девето място на Екологичен потенциал за дами в Ереван), Мерт Харатолу (шесто място на Екологичен потенциал за кадети до 15 години) и Руслана Атанасова, която направи своя дебют на интернационалния подиум на Европейското състезание за кадети до 15 години.

 
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР